У Гройсмана розкрили плани по боротьбі з проросійськими артистами: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Гройсмана розкрили плани по боротьбі з проросійськими артистами: опубліковано відео

У Гройсмана розкрили плани по боротьбі з проросійськими артистами: опубліковано відео

В Україні можуть створити агентство з припинення діяльності  артистів, які мають проросійські погляди.


Про це заявив глава Міністерства культури України Євген Нищук в інтерв'ю  Громадському ТБ, повідомляє ONLINE.UA.


"Є ідея про створення агентства, яке б здійснювало концертну, театральну та гастрольну діяльність. Функція якого би ще була в тому, щоб виробити ті закони, які б унеможливлювали гастролі, приїзди і професійну діяльность тих людей, які так висловлюються", - підкреслив міністр.


Також Євген Нищук зазначив, що не підтримує ідею створення списків артистів, - як "білих", так і "чорних".


"Однозначно список повинен бути, і дуже жорсткий, але я б його в колір не обрамляв. Я б його оточував в санкції, - сказав Нищук. - Звичайно, люди, які принижують гідність української держави, спотворюють українську історію, наших героїв, однозначно, їм тут не місце".


Крім іншого, міністр розповів про те, що механізм приведення в роботу санкцій ще буде доопрацьовуватися зі Службою безпеки України, і його нюанси не будуть афішуватися.


Євген Нищук заявив про те, що виступає за захист інформаційного простору України і за наповнення його національним контентом.



Як повідомляв ONLINE.UA.  депутати Львівської міської ради затвердили постанову про заборону виступів проросійськи налаштованих артистів в місті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?