У Гройсмана цікаво відповіли на важливе для українців питання
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гройсмана цікаво відповіли на важливе для українців питання

У Гройсмана цікаво відповіли на важливе для українців питання
Джерело:  online.ua

Міжнародний валютний фонд не вимагає від України піднімати пенсійний вік, заявила заступник міністра фінансів в уряді Володимира Гройсмана Оксана Макарова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  liga.net.


"МВФ вимагає, і ми вимагаємо самі від себе збалансувати. Пенсійний фонд (...). В тому числі і збільшенням (пенсійного віку - Ред.) це можна зробити. Але це не єдиний (шлях - Ред.). Ми готуємо зараз комплексний підхід", - сказала Макарова в ефірі українського телеканалу.


Вона також зазначила, що пенсійний вік все-таки буде підвищуватися в майбутньому, оскільки Україна поки не дійшла навіть до позначки в 60 років для виходу на пенсію жінок, як в сусідній Польщі.


Читайте також:  В Україні розвіяли міфи про підвищення пенсійного віку: опубліковано відео


Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував, що уряд розробляє рішення щодо зміни пенсійної системи, які дозволять зробити її більш справедливою і самодостатньою.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко заявив, що МВФ не вимагає підвищення пенсійного віку в Україні в рамках виконання чотирирічної програми реформ, затвердженої в березні 2015 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?