У Гройсмана визначили умови продажу і стартову ціну ОПЗ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Гройсмана визначили умови продажу і стартову ціну ОПЗ

У Гройсмана визначили умови продажу і стартову ціну ОПЗ

У середу, 18 травня, Кабінет міністрів на чолі з Володимиром Гройсманом визначив умови продажу і стартову ціну Одеського припортового заводу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Кабміну Дмитра Столярчука.
Згідно з рішенням уряду, формування ціни ОПЗ має відбуватися за принципом аукціону. Крім того, приватизація повинна пройти публічно і бути максимально прозорою.
"Мусить бути відома фізична особа - кінцевий власник компанії-претендента. На конкурс має вийти не менше двох компаній, одна з яких - іноземна. Не допускаються на конкурс компанії, які мають відношення до країни-агресора", - написав Столярчук.
Як відомо, раніше голова Фонду державного майна Ігор Білоус заявив, що не дозволить жодній російській компанії взяти участь в конкурсі на приватизацію Одеського припортового заводу. Білоус також зазначив, що ФДМ пропонує стартову ціну за 99,567% ОПЗ 13,175 млрд грн, або 521 млн дол. за поточним курсом.
Раніше уряд схвалив реформу Державної кримінально-виконавчої служби, ліквідувавши Державну пенітенціарну службу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?