У Грузії випустили оригінальні презервативи із зображенням Путіна: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Грузії випустили оригінальні презервативи із зображенням Путіна: опубліковані фото

У Грузії випустили оригінальні презервативи із зображенням Путіна: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Грузинська компанія з виробництва контрацептивів Aiisa випустила серію презервативів із зображенням російського глави Володимира Путіна. Президенту РФ компанія присвятила свою продукцію до 10-ї річниці російсько-грузинської війни.

Фото презервативів із зображенням Путіна компанія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У прес-службі компанії заявили, що громадяни Грузії завжди будуть пам'ятати про російську агресію і її символі - Володимира Путіна. А на контрацептивах з зображенням російського лідера компанія написала слоган - "Кожен член потребує захисту".

У Aiisa анонсували вихід нових презервативів із зображенням Путіна. Російському лідерові присвятять серію контрацептивів з "аніокупаційним дизайном" до 27 вересня, коли російські війська окупували Сухумі, а також 8 жовтня, до дня народження Путіна.

Українці в мережі прокоментували нові грузинські презервативи із зображенням Путіна. Вони вважають, що такий товар буде користуватися популярністю в Україні, нагадавши, що вперше презервативи з Путіним були випущені у Франції. Правда, деякі впевнені, що не варто купувати такі контрацептиви, так як на них дивитися огидно, не те, щоб користуватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в центрі Нью-Йорка невідомі провели красномовну акцію після переговорів Путіна і Трампа в Гельсінкі. Вони посадили манекен "напівголого Путіна" на скульптуру Артуро Ді Модіка "Атакуючий бик", на якій розташували десятки різнокольорових фалоімітаторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?