У гуманітарному вантажі Ахметова на Донбасі знайшли цікаві речі
Категорія
Події
Дата публікації

У гуманітарному вантажі Ахметова на Донбасі знайшли цікаві речі

У гуманітарному вантажі Ахметова на Донбасі знайшли цікаві речі
Джерело:  online.ua

У двох водіїв гуманітарної колони штабу  Ріната Ахметова  «Допоможемо» 20 січня під час транспортування вантажу були виявлені заборонені для перевезення предмети.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу фонду.


Вантаж виявила прикордонна служба в районі пункту пропуску «Новотроїцьке».


При цьому в організації заявляють, що виступають проти перевезення заборонених предметів і просять поліцію «відкрито і оперативно провести розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності».


Читайте також:  У Ахметова домоглися хитрої формули, електрика в Україні на 20% дорожча, ніж могла бути - експерт


«Зі свого боку Гуманітарний штаб готовий надати максимальну інформацію, яка дозволить прискорити розслідування. Штаб буде співпрацювати з правоохоронними органами», - сказано в повідомленні.


Гуманітарний штаб зазначив, що офіційно направляє заяву до правоохоронних органів.


У той же час в штабі не уточнюють, який вантаж був виявлений.


Раніше користувачі соціальних мереж повідомили, що в одній з фур було виявлено схованку з переносними та стаціонарними радіостанціями виробництва Швейцарії.




Як повідомляв ONLINE.UA,  голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв "проблеми" компанії ДТЕК і її акціонерові, олігархові Рінату Ахметову через втручання в створення об'єднаних громад в регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?