У ГУР анонсували наближення деокупації Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР анонсували наближення деокупації Криму

У ГУР анонсували наближення деокупації Криму
Джерело:  online.ua

Вибухи в Севастополі свідчать про те, що звільнення і деокупація Криму наближається.

Джерело: представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону

У ГУР анонсували наближення деокупації Криму

Якщо вести мову про вибухи в Севастополі, то чому скаржитися? Українські громадяни. Проукраїнськи налаштовані люди, які чекають на повернення законної влади, навпаки радіють цим звукам. Це означає, що звільнення і деокупація Криму наближається, - заявив він.

Юсов зазначив, що вибухи в Криму більше не будуть коментувати.

Лише можемо констатувати: спокій і відсутність вибухів на тимчасово окупованих Україною територіях, в тому числі і в Криму, буде повністю тоді, коли рашисти звідти підуть геть. До того часу все, що відбувається на окупованих територіях, - за це несе відповідальність окупаційна "адміністрація", - підкреслив він.

Вибухи в Криму

Останнім часом у Криму та в інших тимчасово окупованих областях України почастішали вибухи. Зазвичай вони пов'язані з ударами по скупченнях російських військових, їхньої техніки, складах боєприпасів чи логістики.

Наприкінці липня у Криму вкотре підірвали залізничні колії, зі шляхів зійшов перший вагон вантажного поїзда. А 24 червня вибухи чули у кількох містах Криму.

Крім того, сьогодні у Севастополі пролунали вибухи. Окупанти заявили про начебто підрив боєприпасів на полігоні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?