У ГУР пообіцяли демонтувати Кримський міст
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР пообіцяли демонтувати Кримський міст

У ГУР пообіцяли демонтувати Кримський міст
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, вибухи на Кримському мості триватимуть до повного демонтажу цієї незаконно збудованої Росією споруди.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

ЗСУ готуються остаточно зруйнувати Кримській міст  

Юсов зазначив, що російські військові злочинці та пропагандисти Кремля постійно заявляють про максимальний захист в районі Кримського мосту, однак вже двічі відбувались інциденти, які призводили до пошкоджень та часткової руйнації споруди.

Це означає, що подібні ексцеси будуть продовжуватися і в майбутньому, поки українська територія не буде деокупована, а незаконна споруда, яку вони називають Кримським мостом, не буде демонтована, - підкреслив представник ГУР.

Як наразі виглядає Кримський міст 

Працівник відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Афрік на власній сторінці у Twitter оприлюднив супутникові знімки нинішнього вигляду Кримського мосту.

Поточний ремонт Кримського мосту видно нових супутникових світлинах Керченської протоки, - зазначив Афрік.

На кадрах видно, що Кримський міст ремонтують із залученням двох кранів по обидва боки зруйнованих конструкцій. Крім того, навколо ділянки зосереджено спецтехніку.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?