У Харкові обстріляли машину одного з лідерів "Азова": з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові обстріляли машину одного з лідерів "Азова": з'явилися фото і подробиці

У Харкові обстріляли машину одного з лідерів "Азова": з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

Невідомий обстріляв машину харківського лідера Громадянського корпусу "Азов" Олега Ширяєва ввечері 1 грудня, в результаті події ніхто не постраждав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Харківській області.
Інформація про подію надійшла до чергової частини Нововодолазького відділення поліції о 17:35 1 грудня.
"30-річний громадянин розповів поліцейським, що він на автомобілі Mitsubishi L200 рухався по автодорозі "Харків-Красноград-Перещепине" поблизу с. Павлівка. Невідомий на автомобілі ВАЗ 2106-2103 темного кольору підрізав його автомобіль, після чого він почув постріли з автоматичної зброї", - сказано в повідомленні.
«Коли заявник зупинився і оглянув свою машину, він виявив сліди куль», - також підкреслюють в поліції. Зловмисник, за словами заявника, в цей час зник.
За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
У той же час видання newsroom.kh.ua повідомляє, що невідомі обстріляли автомобіль харківського лідера Громадянського корпусу "Азов" Олега Ширяєва. В "Азові" підтвердили виданню інформацію про те, що трапилося.
Як повідомляв ONLINE.UA, в четвер, 1 декабря, на українсько-польському кордоні біля пункту пропуску "Шегині" митного поста Мостиська сталася перестрілка між Мобільною групою митників і декількома десятками контрабандистів.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?