У Харкові розгорається сепаратистський скандал із обладміністрацією
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові розгорається сепаратистський скандал із обладміністрацією

У Харкові розгорається сепаратистський скандал із обладміністрацією
Джерело:  online.ua

У Харкові розгорається скандал з учасником антиМайдану Віталієм Завгороднім, який буде проводити військово-патріотичні змагання для студентів за підтримки обладміністрації в місті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Громадське Харкiв.
"Віталій Завгородній, учасник антиМайдану проводитиме військово-патріотичні змагання за підтримки обладміністрації в Харкові", - йдеться в повідомленні.
У базі центру "Миротворець" зазначено, що Віталій Завгородній - активний учасник сепаратистських виступів 2014-го року в Харкові, один з лідерів проросійського угруповання, яке намагалася проголосити так звану ХНР. Проросійськи орієнтований.
Читайте також: Хар ківський чиновник образив прапор України: з'явилися фото
Користувачі мережі обурені тим, що сепаратист проводитиме в Харкові військово-патріотичні змагання.
Волонтер Роман Доник стурбований тим, чого сепаратист навчатиме харківських підлітків.
"Дожилися БЛД ... А у нас реванш сепар-оплотівців. А у вас? Віталій Завгородній, колишній навколооплотівський діяч, прихильник сепаратизму. Нинішній член Громадської ради при ХОДА. За підтримки Харківської обласної адміністрації буде проводити військово-патріотичні заняття з молоддю. Вони тепер не "ОПЛОТ", вони тепер військово-патріотичне об'єднання "Динамо". Їх там в громадській раді ХОДА ще штуки чотири з цієї ж проросійської військово-патріотичної організації. І зараз за підтримки губернатора вони зібралися проводити заняття з підлітками. Що буде вкладатися в голови підлітків? Ну вже точно, не любов до України", - написав він у Facebook.
Сергій Досенко: "Б * дь, це 3.14здець якийсь ... а в СБУ не можна щось написати?"

Victor Fromua: "Фани, адже це ж у вашому місті народився світовий хіт "Путін Х*ло! "Невже ви потерпите цього упиря?"
Олена Соболь: "У Харкові зачаїлися сепарів вагон і маленький візок. На всіх рівнях".






Як повідомляв ONLINE.UA,

колишній "чиновник" ЛНР, прихильник сепаратистів, який вимагав евтаназії для поранених бійців АТО, Павло Малиш призначений новим начальником управління охорони здоров'я Луганської області

.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?