У Харкові стався масовий конфлікт зі стріляниною: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові стався масовий конфлікт зі стріляниною: з'явилися фото і відео

У Харкові стався масовий конфлікт зі стріляниною: з'явилися фото і відео
Джерело:  ТСН

Увечері 5 березня в Харкові стався конфлікт, в якому взяло участь близько 200 осіб. В ході інциденту зафіксували випадок стрілянини з одним потерпілим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Читайте також: У Харкові біля ресторану спалахнула бійка зі стріляниною
Близько 20:45 в парку в Московському районі Харкова молодь двох районів вирішила влаштувати розборки, проте очевидці викликали правоохоронців, в результаті чого масову бійку вдалося припинити. Для цього в Парк Перемоги надіслали близько 20-ти екіпажів поліцейських.



"Дві місцеві банди хотіли битися "район на район", зустрітися вирішили в парку Перемоги. Одна банда, яка "живе" біля "Салтівського хлібозаводу", весь минулий тиждень відловлювала по одному опонентів і била. Це і стало причиною конфлікту. Тут зараз реально страшно", - пояснила причини конфлікту

NewsRoom

місцева жителька.


У мережі з'явилося відео з місця події:



Очевидці стверджують в соцмережах, що поліцейські затримали принаймні одного хлопця з ножем, проте в Нацполіції цю інформацію заперечують.


"З учасниками була проведена профілактична бесіда, завдяки чому розвитку негативної ситуації вдалося уникнути", - йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Харківській області.


У той же час неподалік від місця інциденту, в районі Салтівського шосе, було чути звук пострілу. Як вдалося з'ясувати, п'яний 30-річний чоловік посварився з 21-річним хлопцем і вистрілив йому в руку з травматичної зброї. Стрілок був затриманий, а потерпілий госпіталізований.


Як повідомляв ONLINE.UA,

18 лютого в Харкові в одному зі спальних районів сталася масштабна перестрілка, в результаті якої вогнепальне поранення отримала одна людина

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?