У Харкові в басейні розважального закладу потонув дворічний хлопчик
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові в басейні розважального закладу потонув дворічний хлопчик

У Харкові в басейні розважального закладу потонув дворічний хлопчик

У Харкові в басейні на території одного з розважальних закладів потонув дворічний хлопчик.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Харківській області.

За попередньою інформацією, дитина впала в басейн, розташований на території одного з розважальних закладів Шевченківського району Харкова. Не зважаючи на зусилля лікарів, хлопчик помер.

Зазначається, що повідомлення про подію надійшло до чергової частини Шевченківського відділу поліції 30 травня близько 18:00. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Було оглянуто місце події, опитані свідки та матір дитини.

Читайте також: У Харківському гідропарку потонув 19-річний студент-іноземець

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (вбивство), ч.2 ст.137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей), ч.1 ст.166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?