У Харкові вандали осквернили меморіал Другої світової війни: з'явилось фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові вандали осквернили меморіал Другої світової війни: з'явилось фото

У Харкові вандали осквернили меморіал Другої світової війни: з'явилось фото
Джерело:  NR

У Харкові на другому мському кладовищі невідомі осквернили братську могилу, в якій поховано 610 захисників міста під час Другої світової війни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsroom.

Читайте також: У Києві вандали поглумилися над пам’ятником відомій українці: опубліковано фото

Зловмисники також поглумилися над могилою маршала Бажанова, розташованої там же.

Як повідомив представник мерії Харкова Юрій Сидоренко, нинішній випадок став вже третім за останні півроку: перший раз вандали осквернили могили в листопаді 2016 року, потім - у квітні 2017-го.
"Зривають літери, зірку з вічного вогню, та й сам вічний вогонь спотворюють. Поліція, природно, нікого знайти не може", - повідомив Сидоренко.

Фото: newsroom.kh.ua
За його словами, вже сьогодні комунальники відремонтують могили. Чиновники уже зробили усне звернення в поліцію і закликав силовиків знайти винних.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 травня поліція знайшла пам’ятник популярному радянському актору і співаку Марку Бернесу, який було викрадено напередодні із Графського парку Ніжина Чернігівської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?