У Харкові затримали хабарника, який за 200 тисяч хотів придбати зупинку
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові затримали хабарника, який за 200 тисяч хотів придбати зупинку

У Харкові затримали хабарника, який за 200 тисяч хотів придбати зупинку

У Харкові на хабарі в 200 тисяч гривень було затримано комерційного директора житлової компанії, яка вимагала гроші за можливість приватизувати зупинку громадського транспорту.

Про це розповіла прес-секретар керівника ГПУ Лариса Сарган, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

"Харківська міська прокуратура №2 спільно з поліцією, Управлінням захисту економіки та СБУ викрили під час отримання хабаря комерційного директора житлової компанії. Жінка-директор вимагала та отримала від харків’янина кошти за укладення договору купівлі-продажу нежитлового приміщення, а саме зупинки громадського транспорту", - написала вона.

Також Сарган додала, що, за попередніми даними, зупинку збиралися використовувати у якості торгівельного павільйону.

Читайте також: Справа на три мільйони: Луценко повідомив про затримання поліцейського-хабарника

"50 тисяч гривень директорка запропонувала заплатити офіційно, а ще 200 тисяч гривень – їй за згоду на продаж. Комерційного директора житлової компанії було викрито під час отримання вказаної суми", - йдеться у повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за статтею "підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової норми".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на хабарі в півмільйона гривень було затримано прикордонника у Житомирській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?