У Херсоні активісти "почистили вулицю" мером: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Херсоні активісти "почистили вулицю" мером: з'явилося відео

У Херсоні активісти "почистили вулицю" мером: з'явилося відео
Джерело:  Таврія.news

7 лютого в Херсоні стався конфлікт між міським головою Володимиром Миколаєнком і місцевими мешканцями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Таврия.news.
Жителі Херсона поскаржилися на відсутність комунальних і дорожніх служб, житлово-комунального господарства, відсутність парків, стадіонів, дитячих і спортивних майданчиків. "Все стало виглядати як один суцільний пустир, а взимку - суцільне крижане поле. Де мешканці як неприкаяні сомнамбули снували туди - сюди - назад", - поскаржилися городяни.

Читайте також: Житель Херсона влаштував криваву різанину, багато поранених
За словами місцевих жителів, вони вже неодноразово зверталися до мера з проханням щось зробити, проте особливих результатів це не приносило. "Врешті-решт чаша терпіння переповнилася - його і виволокли на вулицю. Показали, до чого він довів місто, він хотів втекти і випадково сів на жопу. Але посадив він себе виключно сам", - йдеться в повідомленні видання.
В результаті інциденту Миколаєнкові порвали пальто, і він подав заяву в правоохоронні органи через псування майна і завдання тілесних ушкоджень. У мережі з'явилося відео конфлікту:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Херсоні жорстоко побили першого заступника голови обласної ради Василя Зеленчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?