У Херсоні сепаратисти підняли голови і вимагають прав: з'явився документ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Херсоні сепаратисти підняли голови і вимагають прав: з'явився документ

У Херсоні сепаратисти підняли голови і вимагають прав: з'явився документ

У Херсоні представники організації «Громадська безпека і розвиток», яких на офіційному сайті херсонської мерії називають «проросійськими сепаратистами», зажадали змінити ставлення до них і пригрозили судом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і волонтера Романа Синіцина.
«Піднімають голову сєпари є**чі», - написав він.
Також волонтер прикріпив до свого посту скріншот документа з вимогою організації прибрати слова про сепаратизм з сайту херсонської мерії.


У той же час, Синіцин поділився зверненням херсонської активістки Катерини Хандзюк, яка висловила обурення спробами проросійських сил повернути свій вплив у місті.
«Херсонська вата перестала боятися. Скажу вам навіть, чому це сталося. Зараз це сепарское кодло всім стало треба: бути громадським діячем в нашій країні з безмежною політичною конкуренцією дуже вигідна справа », - написала вона.
Читайте також: Українська влада на Донбасі нагородила фаната сепаратистів: з'явилися фото
За словами активістки, «патріотично налаштовані сили Херсона і громадянське суспільство вже рік кричать про те, що в місті працює деструктивна медведчуківська секта під виглядом борців за права простих людей, що до неї входять люті сепари, але жодна силова структура так і не звернула уваги».
«Ніякі ваші м'які способи на кшталт збору підписів не спрацюють. Зате спрацює найефективніша зброя - правда. Сепаратистів треба називати сепаратистами. Це не кримінальний злочин, зауважте, в нашій країні бути сепаратистом можна цілком безкарно», - додала вона.
У той же час, Хандзюк повідомила, що мер міста отримав лист з вимогою організації «Громадська безпека і розвиток».
Читайте також: Фанат ДНР насмішив соцмережі проукраїнським тату: опубліковано фото
«Кажуть, перестаньте нас називати сепаратистами проросійськими на офіційному сайті, а то в суд подамо. З нетерпінням чекаю суду. Буде нарешті документальне підтвердження того, що ці тварюки рогаті - сепари», - резюмувала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  харківський чиновник образив український прапор, назвавши його "жовто-блакитний ганчіркою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?