У Хмельницькому патрульні застрелили чоловіка: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Хмельницькому патрульні застрелили чоловіка: з'явилися фото і подробиці

У Хмельницькому патрульні застрелили чоловіка: з'явилися фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Хмельницькому вранці 30 грудня на вулиці Тернопільській біля магазину "Негоціант" сталася стрілянина, згодом виявилося, що поліцейські стріляли в чоловіка, що стояв на обліку в психдиспансері.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vsim.ua.
Мешканка Хмельницького розповіла виданню, що бачила, як стріляли поліцейські.
Також інформацію про те, що зброю застосували патрульні, підтвердив представник місцевого управління поліції Роман Мартинюк.
За його словами, 46-річний житель Хмельницького, який стояв на обліку в психдиспансері, спершу напав на жінку, яка працює в Хмельницькому обласному психоневрологічному диспансері, потім став нападати на перехожих.

Читайте також: Пере стрілка поліції під Києвом: Луценко назвав величезну кількість підозрюваних, з'явилося відео
«Патруль зупинили перехожі, хлопці їхали на перезмінку, люди жестами показували на людину, яка нападала на перехожих. Але коли людина побачила патрульних, вона почала скорочувати дистанцію і дістала гострий металевий предмет», - розповів Мартинюк.
«Уже тоді почалися події, які мають такі наслідки», - додав Мартинюк.
За словами патрульних, чоловік ніяк не міг заспокоїтися, не реагував на попередження, при цьому почав наближатися до патрульних все ближче.
Спершу поліцейські застосували сльозогінний газ, потім зробили кілька пострілів у повітря. Коли патрульні побачили, що чоловік дістав з кишені гострий предмет і почав наближатися, то вистрілили йому в ногу.
За словами поліцейських, в руках у нападника було шило або заточка.
При цьому відомо, що чоловік помер. У лікарню його не привезли, тіло досі перебуває в машині "швидкої допомоги" на Тернопільській вулиці, зазначає видання.
Як повідомляв ONLINE.UA, прокуратура закінчила розслідування резонансного вбивства поліцейськими жителя селища Криве Озеро Миколаївської області, яке сталося 24 серпня.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?