У Хмельницькому попи УПЦ МП та прихожани побили військовослужбовця ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Хмельницькому попи УПЦ МП та прихожани побили військовослужбовця ЗСУ

У Хмельницькому попи УПЦ МП та прихожани побили військовослужбовця ЗСУ
Джерело:  online.ua

Доброволець Артур Ананьєв був побитий священнослужителями та вірянами в одному з храмів УПЦ МП у Хмельницькому. На чоловіка накинулися після його питання до прихожан.

Джерело: Віктор Бурлик

У Хмельницькому храмі побили військовослужбовця

В мережі з’явилося відео, де священники УПЦ МП побили військовослужбовця Артура Ананьєва. Сутичка відбулася після питання чоловіка, яке він поставив вірянам.

Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат? – поцікавився чоловік.

Після цього декілька священиків та чоловіків, які знаходилися в храмі накинулися на чоловіка та почали силою виводити його з храму, після чого повалили на підлогу та тримали.

У дописі депутата облради повідомляється, що пізніше до храму приїхали правоохоронні органи та затримали військовослужбовця за дрібне хуліганство.

Повідомляється, що Ананьєв з початку повномасштабного вторгнення РФ добровольцем пішов на фронт в складі 19-го стрілецького батальйону. Внаслідок бойових дій чоловік отримав контузію та черепно-мозкову травму.

СБУ вручила підозру митрополиту УПЦ МП

1 квітня правоохоронці вручили підозру митрополиту УПЦ МП Павлу Лебедю, після чого провели обшуки в його помешканні.

ЗМІ повідомляють, що підозра оголошена за статтями 61 ККУ "Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками" та 436 "Пропаганда війни".

Раніше Павло записав звернення, у якому засудив виселення УПЦ МП з Лаври та висловився негативно про міністра культури Олександра Ткаченка. Він також заявив, що братія Києво-Печерської лаври не збирається залишати монастир без рішення суду та узгодженого складу комісії з передачі майна державній установі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?