У Кабміні назвали головну проблему нового перепису
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кабміні назвали головну проблему нового перепису

У Кабміні назвали головну проблему нового перепису
Джерело:  Укрінформ

Міністр Кабміну України Дмитро Дубілет пояснив одну з головних проблем, яка виявилася під час проведення тестового перепису. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, близько чверті громадян не відкрили двері посадовцям.

"Близько 25% людей не відкривали двері, навіть якщо до них завітали п’ять разів. Коли кожен четвертий двері не відкриває — важко говорити про точність перепису", - підкреслив Дубілет.

Раніше він стверджував, що для проведення повномасштабного всеукраїнського перепису знадобиться 3-4 мільярди гривень.

У четвер, 23 січня, уряд підбив підсумки попереднього перепису. Згідно з офіційними даними, станом на 1 грудня 2019 року на території України мешкали 37 мільйонів 289 тисяч громадян. Ці результати не включають окуповані райони Донеччини, Луганщини, а також Крим.

Безпосередньо у Києві сконцентрована майже десята частина усього українського населення - близько 3,7 мільйона людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, за відомостями міністра Дмитра Дубілета, в Україні наразі налічується близько 20,1 мільйона жінок та, відповідно, 17,28 мільйона чоловіків. Для проведення тестового перепису використали три способи, які дали результати з різницею менш як 3%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?