У Кабміні обіцяють нову зарплатню людям найважливішої професії
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Кабміні обіцяють нову зарплатню людям найважливішої професії

У Кабміні обіцяють нову зарплатню людям найважливішої професії
Джерело:  Hromadske

У проекті державного бюджету на 2017 рік, схваленому Кабінетом міністрів, йдеться, що мінімальна заробітна плата вчителя без категорії з 1 січня складе 5 266 гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.
«Заробітна плата вчителя, завдяки нашому рішенню, починається з 10-го тарифного розряду. Не з 6-го, не з 7-го, не з 8, як це було раніше, а з 10-го. Якщо вона в 2016 році склала 3 385 грн, то мінімальна заробітна плата вчителя без категорії з 1 січня 2017 становитиме 5 266 грн. Це реальність. І нам не треба запускати верстат і друкувати гроші, щоб це зробити, ці гроші є в реальній економіці», - заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час позачергового засідання уряду.
Нагадаємо, глава Кабміну Володимир Гройсман на засіданні заявив, що проект Державного бюджету на 2017 рік вже готовий до другого читання у Верховній Раді.
«Він абсолютно чесний, збалансований і реальний», - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр заявив, що підвищення мінімальної заробітної плати вдвічі з 1 січня 2017 року не призведе до так званої "зрівнялівки" заробітних плат українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?