У Кабміні розповіли про особливу назву держбюджету-2020
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні розповіли про особливу назву держбюджету-2020

У Кабміні розповіли про особливу назву держбюджету-2020
Джерело:  online.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявив, що уряд обрав спеціальну назву для проєкту держбюджету на 2020 рік. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його публікацію у Facebook.

За словами посадовця, 15 вересня відбулося голосування за проєкт та його подача у Верховну Раду.

"Обговорювали з колегами-міністрами, як його назвати. Наприклад, "Бюджет розвитку" чи "Бюджет ефективності... Наразі мені найбільше подобається його неофіційна назва ББШ - "Бюджет без Шкірняків", - заявив Дубілет.

Він пояснив, що Шкірняки - це теми, які лобіюються в інтересах окремих політиків.

Нагадаємо, міністр Дубілет зобов'язався інформувати українське суспільство щодо окремих внутрішніх подій новосформованого уряду.

Проєкт бюджету зареєстрований Радою, проте на офіційному сайті парламенту ще немає його тексту або якихось певних подробиць.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники нового уряду оголосили деякі з показників згаданого проєкту бюджету України на 2020 рік. Перш за все відомо, що наступного року показник мінімальної зарплати у державі сягне 4723 гривень. Країна планує отримати близько 1 трильйона 79,5 мільярда гривень доходів при витратах в 1 трильйон 170 мільярдів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?