У Кабміні ухвалили нове важливе призначення - деталі рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні ухвалили нове важливе призначення - деталі рішення

У Кабміні ухвалили нове важливе призначення - деталі рішення
Джерело:  online.ua

Від середи, 29 квітня, Державну аудиторську службу очолив Геннадій Пліс. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на рішення, яке ухвалили під час урядового засідання у згаданий день.

Нещодавно Пліс служив заступником міністра фінансів, його усунули разом з колишнім прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком. Він відзначився працею у фінансовому напрямку у багатьох державних установах.

Новий голова ДАС з 2005 до 2006 року працював заступником начальника фінансово-економічного управління Міністерства вугільної промисловості.

У період 2006-2012 Пліс керував Головним управлінням внутрішнього фінансового контролю та аудиту в Київській державній міській адміністрації.

Після, до 2013 року, він працював головою наглядової ради "Державної продовольчо-зернової корпорації України", а з 2013 до 2014 - директорував у департаменті внутрішнього аудиту й аналізу ризиків ДПЗКУ.

У серпні 2014 року Геннадій Пліс повернувся на службу в КМДА, де став радником мера та директором департаменту внутрішнього фінансового контролю. З січня-2016 до грудня-2017 був першим заступником голови адміністрації.

Слід зазначити, під час засідання 29 квітня у Кабміні також призначили нового керівника Державної податкової служби. Ним став Олексій Любченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, попереднім головою ДПС був Сергій Верланов. Його відсторонили від роботи ввечері 24 квітня. Разом з ним усунули й відомого керівника Державної митної служби Максима Нефьодова. В обох випадках уряд посилався на невисоку результативність відомств під таким управлінням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?