У Кабміні вирішили розділити одне з міністерств - пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні вирішили розділити одне з міністерств - пояснення

У Кабміні вирішили розділити одне з міністерств - пояснення
Джерело:  online.ua

За рішенням Кабміну відокремлені один від одного Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та Міністерство у справах ветеранів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу уряду.

Відповідний документ ухвалили у середу, 11 березня.

"Відмінити рішення про реорганізацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб шляхом приєднання до Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб", - говориться в ініціативі.

Обидва відомства отримуватимуть фінансування з державного бюджету, яке передбачалося для колишнього Міністерства окупованих територій, переселенців і ветеранів.

У Кабміні пояснили, що Мінветеранів працюватиме над соціальним захистом українців, у яких є особливі заслуги перед державою, які брали участь у Революції Гідності та постраждали, які мають ветеранів серед членів своєї сім'ї.

МінТОТ займатиметься політикою у напрямку окупованих районів Донеччини, Луганщини та Кримського пів острова.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий прем'єр-міністр Денис Шмигаль оголосив, що усі міністри відмовилися від премій, які передбачались у 2020 році. За словами політика, таке рішення дуже важливе абсолютно для всіх, хоча воно й повністю політичне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?