У Канаді несподівано спростували попередні причини смерті Zombie Boy
Категорія
Світ
Дата публікації

У Канаді несподівано спростували попередні причини смерті Zombie Boy

У Канаді несподівано спростували попередні причини смерті Zombie Boy
Джерело:  online.ua

Канадська модель Рік Дженест, який прославився завдяки імені Zombie Boy і татуюванням, загинув не через спробу самогубства. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBC News.

Раніше вважалося, що зірка скоїв суїцид, проте цю версію не підтвердив коронер.

"Зважаючи на те, що розслідування не виявило явних та незаперечних намірів покінчити життя самогубством, я не можу стверджувати, що смерть була суїцидом", - стверджує фахівець.

Згідно з оприлюдненим документом, Дженест отримав важку травму голови під час падіння з балкона. Він перебував у власному будинку у стані алкогольного сп'яніння.

За інформацією коронера, Зомбі Бой мав певні проблеми із психологічним здоров'ям, але "був щасливим протягом тижнів перед смертю". Він нещодавно заручився, а друзі інформують про його піднесений стан через нові творчі проєкти.

Медичний спеціаліст вважає випадкове падіння з балкона найбільш ймовірною причиною смерті. Близькі розповіли про звичку Дженеста сидіти на поручнях під час куріння.

Нагадаємо, популярність Zombie Boy принесла участь у кліпі Lady Gaga на трек Born This Way 2011 року. Його загибель сталася 1 серпня 2018 року. Йому було 32 роки.

Як повідомляв ONLINE.UA, південнокорейська співачка Соллі скоїла самогубство у віці 25 років. Зірка музики K-pop, за непідтвердженими даними, зазнавала цькування у соціальних мережах через імідж та вчинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?