У Канаді розстріляли людей за молитвою в мечеті: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Канаді розстріляли людей за молитвою в мечеті: з'явилися фото і відео

У Канаді розстріляли людей за молитвою в мечеті: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Щонайменше п'ятеро осіб загинули в результаті стрілянини в мечеті в Квебеку в Канаді.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


"Троє невідомих відкрили стрілянину під час вечірньої молитви в неділю ввечері. На той момент всередині знаходилося близько 40 осіб. На даний момент затримані двоє підозрюваних", - сказано в повідомленні агентства.


При цьому Daily Mail з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє, що поранення отримали десятки людей, а нападників було більше трьох.


Глава уряду Канади Джастін Трюдо вже різко засудив збройний напад на мечеть у Квебеку, жертвами якого стали як мінімум п'ять осіб.


Читайте також:  У Сомалі бойовики атакували популярний готель, багато загиблих: з'явилися фото і відео


Свою заяву з приводу трагедії канадський прем'єр опублікував на сторінці в Twitter.


За словами Трюдо, те, що зробили озброєні злочинці, - «підло». «Мої думки з жертвами і їх родинами», - написав Трюдо.





Также в мережі з'явилися відео та фото з канадського Квебека, де троє бойовиків відкрили стрілянину в мечеті. На кадрах видно, що поліція і медики відвозять з місця трагедії постраждалих.





Як повідомляв ONLINE.UA,  терористи, затримані СБУ у Львівській області 23 січня, планували зібрати 100 людей, щоб ті за матеріальну винагороду зробили теракти з метою насильницького захоплення влади, заявили в спецслужбі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?