У Капітолії США замість портрета Трампа з'явилося фото Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Капітолії США замість портрета Трампа з'явилося фото Путіна

У Капітолії США замість портрета Трампа з'явилося фото Путіна
Джерело:  online.ua

У Капітолії американського штату Колорадо стався скандальний інцидент - в галереї портретів президентів США з'явилося фото російського глави Володимира Путіна замість портрета Трампа.

Фотодоказ інциденту опублікував на своїй сторінці в соцмережі сенатор Стів Фенберг, передає ONLINE.UA.

Американські ЗМІ звернули увагу на те, що сталося. вони з'ясували, що скандал із заміною портрета Трампа на фото Путіна стався 26 липня. Є версія, що таким чином пожартували пранкери, які через деякий час прибрали фото російського президента з галереї американських лідерів.

Також повідомляється, що на сьогоднішній день в даній галереї відсутній портрет Дональда Трампа. Причиною тому є відсутність грошей у організації на його написання. Відзначається, що на створення портрета Трампа необхідно 10 тисяч доларів, які вже збирають в Капітолії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що журнал Time присвятив номер саміту в Гельсінкі, прикрасивши обкладинку фото Путіна і Трампа в одному обличчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?