У Казахстані розбився військовий літак, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Казахстані розбився військовий літак, є загиблі

У Казахстані розбився військовий літак, є загиблі
Джерело:  online.ua

У суботу, 13 березня, в Казахстані сталася авіакатастрофа з військовим літаком - Ан-26 розбився поблизу аеропорту Алма-Ати. За попередніми даними на борту було 6 чоловік, четверо з них загинули. У мережі вже з'явилося відео з місця катастрофи. На кадрах видно димлячі уламки літака. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zakon.kz.

"Приблизно о 17.20 зник зв'язок з повітряним судном Ан-26. За попередньою інформацією, літак належить одній з прикордонних частин і летів з Нур-Султана в Алма-Ати. Служби аеропорту виїхали на місце", - повідомили в пресслужбі аеропорту Алмати.

За попередньою інформацією, військовий літак зазнав аварії біля злітно-посадкової смуги. На місце події виїхали оперативні служби, які встановлять причину смертельної аварії.

У МНС Казахстану повідомляють, що на місці аварії літака також працюють 10 реанімаційних бригад швидкої допомоги, служби аеропорту і десятки рятувальників. Уточнюється, що двох людей, що вижили, направили в найближчу лікарню.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що автобус з українцями потрапив у смертельне ДТП в Польщі. Загинули п'ятеро людей, ще десятки людей опинилися в лікарнях з серйозними травмами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?