У Києва є кілька інструментів, щоб перемогти в одній з війн з Путіним
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Києва є кілька інструментів, щоб перемогти в одній з війн з Путіним

У Києва є кілька інструментів, щоб перемогти в одній з війн з Путіним
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда пояснив, яким чином влада України може перемогти у газовій війні з очолюваною президентом  Володимиром Путіним  Росією.


Про це він розповів в статті на ONLINE.UA.


З огляду на  недавню заяву глави "Газпрому" Олексія Міллера про готовність РФ зупинити поставку газу в Європу в разі несанкціонованого відбору "блакитного золота" Україною, Магда згадав, що Росія не вперше використовує енергетичну зброю у великій політиці, і тому має досвід її застосування.


"Російська пропагандистська машина вже готується до масованого промивання мізків європейському споживачеві інформації. Протидіяти цьому натиску українській стороні необхідно асиметрично, причому розуміючи, що багато експертів в українському інформаційному просторі гратимуть на боці "Газпрому", - вважає політичний експерт.


Читайте також: Допомагати Путіну в небезпечному для України проекті будуть європейці


"Необхідні нелінійні кроки, такі як візити іноземних журналістів на точки входу газу в Україну, сюжети про роботу "Укртрансгазу" і його готовність "згадати Алчевськ", активна робота в соціальних мережах і інші елементи гібридної інформаційної війни. Але найголовніше - компетентні особи повинні виразно і реалістично пояснити співгромадянам, що відбувається з газом, якою буде ситуація, і чим загрожують українцям дії "Газпрому", - пояснив Євген Магда.


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Путін вирішив застосувати ще один вид зброї: Україні є, чим відповісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?