У Києві бійці "Азова" зносять пам'ятник чекістам: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві бійці "Азова" зносять пам'ятник чекістам: опубліковані фото

У Києві бійці "Азова" зносять пам'ятник чекістам: опубліковані фото

У Києві біля станції метро Либідська члени Організації українських націоналістів спільно з активістами "Азова" намагаються знести пам'ятник чекістам.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Олени Тимош.
Активісти змогли повалити огорожу, якою був обнесений пам'ятник, і змонтувавши будівельні ліси, приступили до знищення монумента. Серед активістів був помічений комбат батальйону ОУН Микола Коханівський. Співробітники поліції присутні на знесенні пам'ятника, проте в ситуацію не втручаються - знімають все, що відбувається на камеру.
Нагадаємо, пам'ятник чекістам не раз страждав від рук патріотів, які вважають його одним із символів комунізму. У грудні 2013 року його розмалювали, а з 2014 року періодично з'являються заклики знести монумент.
Раніше повідомлялося, що  в селищі Роздільнянського району Одеської області місцеві жителі завадили зносу пам'ятника Володимиру Леніну, який планово мали знести в рамках декомунізації.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?