У Києві боєць Нацгвардії вистрілив собі в живіт: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві боєць Нацгвардії вистрілив собі в живіт: з'явилися подробиці

У Києві боєць Нацгвардії вистрілив собі в живіт: з'явилися подробиці

Військовослужбовець Національної гвардії України, перебуваючи на території військової частини в Києві, по необережності вистрілив собі в живіт.


Про це заявив спікер НГУ Вадим Голуб, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське Радіо".


Читайте також: Боєць АТО наклав на себе руки прямо в поїзді: з'явилися шокуючі деталі


"Сьогодні один з військовослужбовців батальйону оперативного призначення військової частини 3066 в результаті необережного поводження зі зброєю отримав вогнепальне поранення черевної порожнини. Пораненому надано медичну допомогу. На даний момент його здоров'ю нічого не загрожує і про цю ситуацію поінформована військова прокуратура Київського гарнізону", - сказав Голуб.


Один з бійців Нацгвардії, який побажав залишитися анонімним, пояснив, що потерпілий вчинив вистрілив з необережності, оскільки забув, що зброя була заряджена.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  лідер полку "Азов", нардеп Андрій Білецький заявив, що на керівних посадах в НГУ складаються сепаратисти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?