У Києві два десятки людей пішли на штурм управління міліції
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві два десятки людей пішли на штурм управління міліції

У Києві два десятки людей пішли на штурм управління міліції

Солом'янське районне управління поліції Києва спробували взяти штурмом близько 20 осіб, які хотіли звільнити свого затриманого товариша.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу управління Національної поліції в Києві.
Як стало відомо, раніше екіпаж патрульної поліції зупинив порушника правил дорожнього руху і затримав водія, який поводився агресивно і некоректно.
Затриманий був доставлений до Солом'янського управління поліції для складання адміністративного протоколу. По дорозі чоловік подзвонив своїм знайомим і повідомив про те, що трапилося.
Після цього «близько 15-20 чоловік, які називалися представниками громадської організації, прибули до Солом'янського управління, поводилися агресивно, намагалися проникнути всередину, виламати двері і звільнити свого товариша».
Поліцейські були змушені викликати на підмогу спеціальні підрозділи.
«Двоє з чоловіків, які прибули, прорвалися в адміністративну будівлю поліції, при цьому завдали тілесних ушкоджень міліціонеру, який перебував при виконанні службових обов'язків і намагався зупинити незаконне проникнення», - повідомили в поліції.
Були затримані двоє найбільш агресивних нападників. У поліції їх опитали, встановивши їх дані, а пізніше відпустили з управління поліції.
Наразі розпочато кримінальне провадження за статтею «погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», санкція якої передбачає до п'яти років позбавлення волі.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA раніше, в Києві вдень  1 квітня на одному зі жвавих проспектів стався розбійний напад зі стріляниною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?