У Києві двоє чоловіків напали на жінку з шокером
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві двоє чоловіків напали на жінку з шокером

Національна поліція України
У Києві двоє чоловіків напали на жінку з шокером

У Києві двоє невідомих чоловіків напали на жінку з електрошокером, намагаючись відібрати у неї мобільний телефон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.


Повідомляється, що в Шевченківське управління поліції із заявою звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що двоє незнайомців із застосуванням електрошокера намагалися забрати у неї мобільний телефон, який вона хотіла продати.


Читайте також: У Києві чоловік з ножем напав на водія тролейбуса: з'явилися фото і відео

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили зловмисників і затримали. Ними виявилися 35-річний раніше неодноразово судимий за грабежі киянин і 44-річний уродженець Волинської області, який був раніше судимий за сутенерство та торгівлю людьми. Підозрювані пояснили, що через Інтернет вони знайшли жінку, яка продавала мобільний телефон, і домовилися з нею про зустріч.


Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, зловмисникам оголошено про підозру. Їм загрожує до 10 років ув'язнення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  поліція закрила кримінальне провадження щодо жителя Сухолуччя, який застрелив грабіжника, що напав на його будинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?