У Києві хлопець викрав у комунальників водовоз, щоб покатати брата
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві хлопець викрав у комунальників водовоз, щоб покатати брата

У Києві хлопець викрав у комунальників водовоз, щоб покатати брата
Джерело:  online.ua

У Києві правоохоронці затримали 23-річного хлопця, який викрав у комунальників водовоз, щоб покатати двоюрідного брата.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря головного управління київської поліції Оксани Блищик.

За її словами, зловмисник, скориставшись залишеними у замку запалення ключами, сів за кермо і поїхав.

"Водій МАЗу став свідком дорожньо-транспортної пригоди на бульварі Лесі Українки. Щоби надати пояснення поліцейським, чоловік зупинився та вийшов із автівки. У цей час 23-річний хлопець проник у салон та, скориставшись залишеними у замку запалення ключами, заволодів комунальним транспортом. Проте вже у Голосіївському районі столиці його помітили та затримали працівники поліції. Для з’ясування обставин автокрадія доставили до Печерського управління поліції, а транспортний засіб повернули власнику", - написала Блищик.

Читайте також: У ДТП під Києвом загинув депутат-священик УПЦ КП

Блищик додала, що свої дії хлопець пояснив тим, що напередодні вживав спиртні напої та вирішив покатати на водовозі свого двоюрідного брата.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві на Оболоні двоє чоловіків у шоломах зайшли в крамницю і, погрожуючи зброєю, забрали ювелірні прикраси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?