У Києві коронавірус уразив колишнього військового - усі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві коронавірус уразив колишнього військового - усі подробиці

У Києві коронавірус уразив колишнього військового - усі подробиці
Джерело:  online.ua

Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" провів дослідження пацієнта з підозрою на COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на командування Медичних сил ЗСУ.

За офіційними даними, йдеться про виявлення нового коронавірусу у військового пенсіонера.

"17 березня 2020 року у другій половині дня до Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" звернувся пенсіонер Міністерства оборони України зі скаргами на стан здоров’я. Під час обстеження зі слів пацієнта було виявлено, що він контактував зі своїм другом у якого начебто було ГРЗ. Також він повідомив, що до його друга нещодавно приїздили діти, які мешкають закордоном України", - прозвітували у командуванні.

Один з двох експрес-тестів на COVID-19 показав позитивний результат. Ці дані невідкладно передали до Київського міського лабораторного центра, щоб оперативно встановити коло контактів хворого.

"На даний час хворого ізольовано у спеціальному боксі клініки інфекційних захворювань Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ". Для підтвердження попереднього діагнозу у нього взято біологічні проби на захворювання на гостру респіраторну хворобу спричинену коронавірусом COVID-19, які відправлено до Київського міського лабораторного центру", - додали у пресслужбі.

Зазначається, що протягом трьох днів результати будуть вже відомі. Пацієнт перебуває у задовільному стані та отримує усе необхідне лікування.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні зупинять військовий призов навесні 2020 року через поширення коронавірусу COVID-19. За даними офіційних відомств, заходи з призову зупинили на рівні військових комісаріатів і територіальних центрів комплектування. Йдеться перш за все про виклик призовників до дільниць або ж обласних збірних пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?