У Києві ледь не загинули 20 любителів екстриму: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві ледь не загинули 20 любителів екстриму: опубліковані фото

У Києві ледь не загинули 20 любителів екстриму: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Рятувальникам довелося за допомогою висотного спорядження спускати на землю компанію екстремалів, які пробралися на пілон Південного моста в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «КАРС "Київська служба порятунку».
У повідомленні наголошується, що 27 листопада 2016 року до оперативного чергового комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" надійшло повідомлення про те, що на пілоні Південного моста знаходяться невідомі люди.
«Після прибуття на місце події було з'ясовано, що компанія молодих людей у ​​кількості 19 осіб відзначали день народження і вирішили видертися на верхівку Південного мосту, але власними силами звідти спуститися вже не змогли», - сказано в повідомленні.
Рятувальники за допомогою висотного спорядження спустили молодих людей на землю.
«Компанія була передана працівникам поліції», - підкреслюють в Facebook.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 25 листопада в Києві рятувальники близько п'яти годин боролися з пожежею на території теплоелектроцентралі в центрі столиці.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?