У Києві на автостоянці стався інцидент з бійкою і вибухом: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві на автостоянці стався інцидент з бійкою і вибухом: опубліковані фото

У Києві на автостоянці стався інцидент з бійкою і вибухом: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 13 травня, в Дарницькому районі Києва на автостоянці по вулиці Ревуцького сталася бійка, в результаті якої стався вибух. У соцмережах повідомляють ще й про стрілянину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter АвтоКиїв.
"На стоянці по вулиці Ревуцького стрілянина. У кого там машина, подивіться, може вигнати треба", -йдеться в повідомленні.
Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Києві Оксана Блищик заявила, що поліції поки невідомі причини конфлікту.
«Кілька десятків чоловіків прибули на територію автостоянки, влаштували конфлікт. Почалася бійка, в результаті кілька людей забарикадувалися в приміщенні охорони. Там почали вибивати двері і при цьому пролунав вибух. Наразі ми не можемо сказати, що саме вибухнуло, але з тілесними ушкодженнями маємо двох осіб», - сказала Блищик в ефірі телеканалу 112 Україна.
За її словами, на місце події виїхали співробітники спецпідрозділу, працює слідчо-оперативна група.
«Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Слідчі вважають, як будуть кваліфікувати цю подію. Але головне, нам треба зрозуміти, що саме сталося, що стало причиною цього конфлікту і хто ці люди, які зробили його», - додала прес-секретар Нацполіції.


Нагадаємо, це вже друга стрілянина в Києві за добу. Так, в четвер вдень, 12 травня, в Шевченківському районі Києва на вулиці Павлівській сталася стрілянина під час затримки поліцейськими підозрюваних.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?