У Києві на "Олімпійському" провели потужну акцію на підтримку Сенцова: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві на "Олімпійському" провели потужну акцію на підтримку Сенцова: опубліковано відео

У Києві на "Олімпійському" провели потужну акцію на підтримку Сенцова: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Києві на стадіоні "Олімпійський" пройшла масштабна акція на підтримку українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно утримують в російській колонії. На стадіон прийшли сотні активістів і небайдужих українців.

Відео масштабної і яскравої акції на підтримку Сенцова та інших українських політв'язнів було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

В ході масштабної акції на підтримку Сенцова учасники на трибунах "Олімпійського" розгорнули величезний банер "Олег Сенцов, Україна з тобою" і запалили на його тлі піротехніку. З трибун вони голосно вигукували гасла "Свободу Олегу Сенцову", "Крим - це Україна" і фрази на підтримку інших бранців Кремля, яких незаконно утримують в російських в'язницях.

В акції на підтримку Сенцов прийняли участь мешканці Києва, футбольні вболівальники, активісти і багато українських чиновників. Вони заявили, що їхньою метою є підтримка Сенцова в його нерівній боротьбі з кремлівським судилищем, а також залучення міжнародної громадськості до проблеми з українськими політв'язнями в РФ.

Нагадаємо, Олег Сенцов, якого в 2015 році російський суд засудив до 20 років в'язниці нібито за тероризм, 14 травня оголосив голодування. Він вимагає звільнити всіх бранців Кремля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в день ВМС України військові моряки провели акцію на підтримку Олега Сенцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?