У Києві напали на народну артистку України: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві напали на народну артистку України: з'явилися фото

У Києві напали на народну артистку України: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

На оперну співачку і народну артистку України Наталію Шелепницьку 27 січня було скоєно напад недалеко від району Осокорки в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на"ТСН".


"Вчора на мене було скоєно злочинний напад. Спочатку підрізали колесо на стоянці біля торгового центру "Аркадія" на Осокорках. Коли я сіла в машину, зрозуміла, що з автомобілем щось не те. На панелі загорівся сигнал, але я ще могла їхати . Доїхавши до заправки "WOG", я змушена була зупинитися на узбіччі, тому що машину вже дуже вело вправо. Подзвонила чоловікові, і в цю мить з криком злочинець вибиває бічне скло, схопляє сумку і тікає", - розповіла співачка виданню.


Читайте також:  На політика-конкурента "путінських друзів" у Франції напали: з'явилося відео


За її словами, обличчя нападника вона не бачила. Але помітила, що той був одягнений у все чорне.


Шелепницька також уточнила, що після нападу невідомий сів в машину, яка його чекала, і зник з місця події, що зафіксували камери спостереження.


"Я дякую Богові, що залишилася жива і що осколки не порізали мені обличчя і не потрапили в очі. На камерах спостереження з заправки видно, як він після злочину перебіг дорогу, сів в машину, яка його чекала. Слідчий сказав, що вони вже місяць ганяються за цією машиною", - розповіла співачка.


За її словами, в сумці знаходилися гроші, документи і диск з власними записами.


"Я розумію, що їх цікавлять гроші, а сумку з документами вони викинуть. Там водійські права, техпаспорт, ключі від авто, ключі від квартири", - додала Шелепницька.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні на дочку президента США Дональда Трампа Іванка Трамп на борту літака в аеропорту Нью-Йорка напав пасажир, який хотів висловити жінці своє обурення з приводу політики її батька.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?