У Києві напали на журналіста: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві напали на журналіста: з'явилися подробиці

У Києві напали на журналіста: з'явилися подробиці

У Києві на бульварі Перова чоловік напав на журналіста і спробував відібрати у нього мікрофон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.
Встановлено, що за вказаною адресою працівники комунального підприємства на основі відповідних документів проводили демонтаж закладу громадського харчування.
"До міліції звернувся 29-річний житель Вінниці - співробітник друкованого засобу масової інформації, який повідомив: близько 10:30 він спілкувався з комунальниками. У цей час до нього підійшов незнайомий чоловік, заломив йому руку за спину і намагався відібрати мікрофон. Згодом конфлікт був вирішений", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що відомості про подію відповідним чином зареєстровані. Працівники поліції провели першочергові слідчі дії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Як повідомляв ONLINE.UA, 3 жовтня правоохоронці затримали чоловіка, який в Шевченківському районі Києва напав на головного редактора одного з українських телеканалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?