У Києві не пити: на час Євробачення-2017 можуть запровадити "сухий закон"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві не пити: на час Євробачення-2017 можуть запровадити "сухий закон"

У Києві не пити: на час Євробачення-2017 можуть запровадити "сухий закон"

На час проведення в Києві міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в районі Євромістечка і Міжнародного виставкового центру можуть обмежити продаж алкоголю.

Про це заявив в Facebook депутат Київради Олександр Пабат, повідомляє ONLINE.UA.

За даними депутата, національна поліція України звернулася до Київської міської адміністрації (КМДА) з проханням обмежити продаж алкогольних напоїв на час проведення обох півфіналів та фіналу Євробачення.

Читайте також: Євробачення-2017: Фоторепортаж ONLINE.UA про підготовку головної арени конкурсу

"Від міста знову хочуть обмежень на продаж міцних напоїв. На цей раз Нацполіція просить столичну адміністрацію прийняти рішення, розпорядження "Про заборону реалізації пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних та слабоалкогольних напоїв, столових вин..." до Євробачення", - сказав Пабат.

Згідно з документом, "сухий закон" пропонується ввести c 4 по 15 травня на території Євромістечка, яке буде розташований на Хрещатику, і з 8 по 13 травня на території, прилеглій до Міжнародного виставкового центру.

Як повідомляв ONLINE.UA, на три шоу фіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 розпродані всі квитки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?