У Києві несподівано перекриють низку вулиць - що необхідно знати
Категорія
Політика
Дата публікації

У Києві несподівано перекриють низку вулиць - що необхідно знати

У Києві несподівано перекриють низку вулиць - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

У Києві тимчасово обмежать рух окремими вулицями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Управління державної охорони України.

За даними відомства, рішення пов'язане з візитом американського держсекретаря Майкла Помпео. Обмеження вводяться на період з 30 січня до 1 лютого. Йдеться перш за все про центр столиці.

"Також просимо врахувати ймовірні обмеження дорожнього руху на Бориспільському шосе у четвер 30 січня та в суботу 1 лютого", - зазначили в управлінні.

Нагадаємо, Помпео вже не вперше планує візит до України. Востаннє такі плани були порушені раптовим загостренням ситуації на Близькому Сході. Через погрози влади Ірану та ракетні атаки на бази США в Іраку держсекретар залишився в країні.

Нещодавно було оголошено про новий візит топ-дипломата Сполучених Штатів, який почнеться вже у четвер, 30 січня. Супроводження делегації на українській території вестиме Державна служба охорони.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Майк Помпео обурився після інтерв'ю американським медіа через питання журналістки про колишнього посла в Україні Марі Йованович. Держсекретар накинувся зі звинуваченнями на неї та стверджував, що населенню США навіть не цікаво, що відбувається в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?