У Києві обговорюють відкриття метро, але не для всіх - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві обговорюють відкриття метро, але не для всіх - що відомо

У Києві обговорюють відкриття метро, але не для всіх - що відомо
Джерело:  online.ua

У Києві місцева влада припускає відновлення роботи метрополітену, однак не у повному масштабі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву секретаря Київради Володимира Прокопіва.

За його словами, наразі триває обговорення можливих заходів, які забезпечать функціонування підземки у такому форматі. Йдеться про підтримку руху потягів для працівників стратегічних підприємств — тих, від яких залежить нормальне життя столиці.

Однією з критичних проблем посадовець назвав необхідність приблизно половини медбратів та медсестер діставатися місця роботи з сусідніх областей.

"Ці люди критично необхідні нам на своїх робочих місцях. Через це ми також розробляємо програму для Київпастрансу, аби місто змогло забезпечити підвіз цих людей на роботу і з роботи", - пояснив Прокопів у Facebook.

Слід зазначити, що у великих містах, де існує метро і де його рух тимчасово зупинили, стався транспортний колапс. Попри заборону уряду, водії автобусів, тролейбусів, трамваїв пускали у салон понад 10 пасажирів.
Обмеження будуть чинними до 3 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, Національна поліція перевірятиме у Києві та Київській області, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові громадський транспорт на предмет дотримування карантинних обмежень через COVID-19. За словами голови служби Ігоря Клименко, для перевірок організували мобільні групи. В інших регіонах слідкувати за перевезенням будуть патрульні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?