У Києві одразу в двох районах відкрили стрілянину, є поранений: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві одразу в двох районах відкрили стрілянину, є поранений: з'явилися фото

У Києві одразу в двох районах відкрили стрілянину, є поранений: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Одразу в двох районах Києва у суботу, 1 жовтня, прозвучали постріли: біля кафе на проспекті Перемоги було поранено чоловіка, а на вулиці Ахматової обійшлося без постраждалих.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Так, у Шевченківському районі столиці стався конфлікт між відвідувачами кафе «Жовте таксі», під час якого прогриміли постріли, повідомили в прес-службі Національної поліції.
Один з учасників цього конфлікту отримав поранення.
Як розповіли свідки події, під час сутички прозвучало три постріли.
"Зі слів очевидців правоохоронців з'ясували, що у постраждалого виник конфлікт із невідомим чоловіком, який врешті здіійснив кілька пострілів із невстановленої зброї та втік. Потерпілого, киянина 1976 року народження, доправили в лікарню", - розповіли в поліції.
Ще один інцидент з використанням зброї стався по вулиці Анни Ахматової, в Деснянському районі: там чоловік відкрив стрілянину з пістолета і був затриманий поліцією, передає dtp.kiev.ua.

"Київ. Анни Ахматової, 50. Затриманий чоловік, який кілька разів вистрілив з пістолета. На місці працює оперативно-слідча група", — йдеться у коментарі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  біля будинку Апеляційного суду у Києві, який веде засідання у справі підозрюваних у вбивстві міліціонерів, сталися сутички.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?