У Києві охорона торгового центру влаштувала скандал і бійку: з'явилися відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві охорона торгового центру влаштувала скандал і бійку: з'явилися відео

У Києві охорона торгового центру влаштувала скандал і бійку: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У торгово-розважальному центрі "Глобус", який розташований в центрі Києва, приватна охорона спровокувала початок скандалу своєю бандитською поведінкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Мирослава Олешка.
"Бандитська поведінка приватної охорони ТРЦ Глобус - заламати людину, кулаками набити до крові, душити і не відпускати. Хлопець нічого не вкрав. Били тому, що він "взяв в руки мило" і вони подумали, що він хотів його вкрасти. Так можна подумати, що він в думках і жінку хотів зґвалтувати і почати його гамселити", - написав блогер.
Олешко також зазначив, що якби він не заступився за постраждалого, то, на його думку, молоду людину би просто заштовхали в підсобку і "розвели на бабло".
"Стандартна схема, якою продовжують користуватися охоронці, які не наділені якимись особливими правами. Після вже мало не напали на мене за зйомку їх рил", - додав блогер.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше біля будівлі Львівської міськради сталася бійка між охороною та активістами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?