У Києві отруїлися десятки школярів
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві отруїлися десятки школярів

У Києві отруїлися десятки школярів
Джерело:  online.ua

У Києві одразу 42 школярі отруїлися через неякісне харчування в їдальнях навчальних закладів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

Читайте також: Жах! Рішення уряду України про школи викликало бум в мережі
Згідно з повідомленням, від неякісного харчування постраждали учні трьох навчальних закладів - Київського музичного інтернату імені Лисенка, хореографічного училища та Державної художньої школи імені Шевченка. На сьогоднішній день на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Київської дитячої лікарні №1 перебувають 8 дітей.
Стало відомо, що після проведеного розслідування виявлено факти порушення в поставках продуктів харчування ТОВ "Віра Конті Прем'єр", яке співпрацювало зі школами: зокрема, мова йде про відсутність маркування на м'ясі, відсутність документів на яйця. Держспоживслужба тимчасово призупинила роботу підприємства.
Як повідомляв ONLINE.UA, 4 лютого в ДТП в Києві ледь не загинула дитина: через сильний удар машину викинуло з дороги, а дитину врятувало лише дитяче крісло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?