У Києві підліток сам затримав педофіла: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві підліток сам затримав педофіла: опубліковані фото

У Києві підліток сам затримав педофіла: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві 16-річний підліток за допомогою своїх друзів затримав педофіла.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Київ оперативний".

Читайте також: Для підтримки Путіна до Криму приїхав німецький педофіл: опубліковані фото
У поліції розповіли, що 53-річний чоловік спочатку листувався з хлопцем в соцмережах, а потім домовився з ним про зустріч.
"Як розповів хлопець, до нього в соціальній мережі почали надходити повідомлення від чоловіка, який запропонував йому в подальшому вступити в статевий зв'язок. Для подальшого затримання педофіла і передачі його поліції підліток погодився на листування", - йдеться в повідомленні поліцейських.
"Через деякий час зловмисник призначив йому зустріч біля метро "Нивки". Звідти вони пішли в парк. Там разом з друзями підліток затримав "розбещувача" і подзвонив в поліцію. Затриманим виявився 53-річний житель Києва, в телефоні якого знаходилися фото і відео порнографічного характеру", - розповіли в поліції.
Чоловікові-педофілу загрожує ув'язнення терміном до 5 років.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці січня на Київщині затримано поліцейського, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?