У Києві побитий грабіжниками боєць АТО не здався: з'явилися подробиці і фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві побитий грабіжниками боєць АТО не здався: з'явилися подробиці і фото

У Києві побитий грабіжниками боєць АТО не здався: з'явилися подробиці і фото
Джерело:  online.ua

У Києві троє зловмисників намагалися пограбувати військовослужбовця, який нещодавно повернувся із зони АТО на Донбасі, при цьому український боєць сам затримав одного з нападників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в місті Києві.
Боєць Збройних Сил України, який нещодавно повернувся із зони АТО, зазнав нападу трьох зловмисників ввечері, по дорозі додому.
"Як повідомив потерпілий, кілька днів тому він залишив свій автомобіль на стоянці і повертався додому. Його увагу привернула жінка, попросивши сигарети. Поки він їх шукав, до нього підійшов невідомий і почав погрожувати ножем», - сказано в повідомленні поліції.
Читайте також: На очах дітей: стало відомо про цинічне пограбування в Києві, з'явилися фото
«Потім військовий раптово відчув удар пляшкою по голові ззаду. Ще двоє нападників стали бити потерпілого, в результаті чого він впав в напівпідвальне приміщення. Завдаючи ударів, зловмисники відібрали у жертви смартфон і гаманець з грошима. Після цього трійця спробувала втекти з місця події", - повідомляють в правоохоронному відомстві.
Однак боєць АТО почав наздоганяти грабіжників. Під час переслідування зловмисники зупинялися і знову погрожували чоловікові ножем і пляшкою. Однак військовослужбовець зміг затримати одного з них і викликав поліцію.
Двом вдалося втекти.



На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції. Відзначається, що підозрюваним виявився раніше судимий житель Запорізької області, без постійного місця проживання.


Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).


Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, інших двох нападників поліція розшукує.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Києві поліція затримала двох 13-річних підлітків, які скоїли розбійний напад на церкву в Дарницькому районі столиці, і побили послушницю храму

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?