У Києві поліцейська гонитва мало не закінчилася трагедією: з'явилися фото і відео з місця НП
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поліцейська гонитва мало не закінчилася трагедією: з'явилися фото і відео з місця НП

У Києві поліцейська гонитва мало не закінчилася трагедією: з'явилися фото і відео з місця НП
Джерело:  online.ua

У Києві поліцейські намагалися затримати двох учасників бійки і влаштували погоню, при цьому один з підозрюваних у правопорушенні ледь не збив патрульного на своєму автомобілі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Київ Оперативний».
«НП в центрі Києва: неадекватний адвокат зі своїм клієнтом спровокували погоню. При патрулюванні вулиці В. Васильківської (Червоноармійської) посилений екіпаж поліції Кордон звернув увагу на "бійку" двох чоловіків. Рознявши їх, поліцейські попросили надати документи. В цю хвилину обидва сіли в авто (нібито шукати документи), а потім різко завели автомобіль Toyota, д.н. AX7334CT, і рушили з місця», - сказано в повідомленні.
Читайте також: У Запоріжжі гонитва поліції за хамами переросла в стрілянину: опубліковано відео
«Почалося переслідування. Проїхавши пару кварталів, екіпаж поліції наздогнав Toyota. Коли поліцейські підбігли до авто, водій знову намагався сховатися, тим самим умисно вчинив наїзд на одного з поліцейських. Пощастило, що він вчасно встиг відскочити, і його тільки зачепило "крилом", - продовжили в соцмережі.
«На В. Васильківській, 67, правопорушникам перекрили дорогу, пригрозили зброєю і вже остаточно затримали», - повідомляють в «Київ Оперативний».


Як повідомляв ONLINE.UA, 20 січня в Одесі затримали неадекватного водія-порушника, який намагався втекти від патрульних без шини на колесі.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?