У Києві поліцейський погорів на великій крадіжці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві поліцейський погорів на великій крадіжці

Національна поліція України
У Києві поліцейський погорів на великій крадіжці

У Києві затримали командира роти патрульної поліції столиці за привласнення $11 тисяч..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Департаменту комунікації Нацполіціі України.
"14 березня цього року до керівництва Національної поліції України від працівників патрульної поліції надійшла інформація про факт зловживання службовим становищем з боку окремих співробітників Управління патрульної поліції м.Києва. Зокрема, мова йшла про протиправне заволодіння поліцейськими коштами в іноземній валюті на загальну суму близько 11 тисяч доларів США під час виїзду на місце події. Перевірка цієї інформації була доручена Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що за результатами проведених оперативних заходів вже на наступний день, 15 березня, протиправні дії поліцейського було задокументовано групою, до якої увійшли працівники Департаменту внутрішньої безпеки, Департаменту патрульної служби та слідчі київської прокуратури. Було встановлено місцезнаходження та вилучено гроші на загальну суму $11 тисяч.
Поліцейський, який є командиром роти патрульної поліції, затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває. Крім того, прийнято рішення про звільнення з лав поліції чотирьох співробітників, двоє з яких - керівники.
Раніше повідомлялося, що в Луганській області на вимаганні хабара з місцевого підприємця був затриманий полковник поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?