У Києві поліція врятувала самогубцю-невдаху: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поліція врятувала самогубцю-невдаху: опубліковані фото

У Києві поліція врятувала самогубцю-невдаху: опубліковані фото

У Києві поліцейські врятували молоду жінку, яка хотіла вистрибнути з багатоповерхівки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на патрульну поліцію.
Жінка хотіла накласти на себе руки, зістрибнувши з 25 поверху, але зачепилася за поручень балкона, де її і знайшли поліцейські.
Виклик про те, що в одному з будинків на Урловській жінка кличе на допомогу, правоохоронці отримали близько 2 години ночі 23 лютого.

Читайте також: Пограбування зі стріляниною в Сумах: опубліковано відео
Співмешканець жінки повідомив поліцейським, що між ними виникла сварка, після чого жінка вийшла з квартири і пішла в невідомому напрямку.
"Поліцейські виявили жінку на 25 поверсі будинку, вона висіла на поручні балкона головою вниз і кричала. Інспектор патрульної поліції схопив її за одяг і стягнув на підлогу. Жінка знепритомніла", - повідомили в поліції.
Правоохоронці занесли її в квартиру, надали домедичну допомогу і привели до тями. Від допомоги медиків і госпіталізації жінка відмовилася.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві поліцейські врятували підлітка, який намагався накласти на себе руки, зістрибнувши з 16-поверхового будинку.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?