У Києві помер відомий український журналіст
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві помер відомий український журналіст

У Києві помер відомий український журналіст

Увечері 25 січня помер відомий український журналіст Микола Бабич. Заступник керівника відділу економічних новин УНІАН пішов з життя під час операції в одній з київських лікарень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Микола Бабич (фото - unian.net)

Відзначається, що серце 48-річного Миколи Бабича перестало битися близько 17:00. В агенстві УНІАН переконані, що смерть журналіста виникла через реакцію на наркоз, введений перед плановою операцією.

"Ми точно не залишимо смерть 48-річного Миколи, який пішов на просту планову операцію в київській лікарні, без точного встановлення причини трагедії. Люди не повинні вмирати від уколу з анестезією", - відзначили в інформагентстві.

Колеги висловлюють глибокі співчуття родині Миколи Бабича, у якого залишилися дружина і троє дітей. Вони не можуть повірити в раптову смерть журналіста.

"Без нашого надійного товариша, веселого оптиміста, прискіпливого розслідника, талановитого автора, чуйного керівника, наставника десятків молодих журналістів, вчителя і незмінно надійного члена команди ми всі стали сиротами", - пишуть колеги Бабича.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в грудні 2018 помер відомий український режисер і мультиплікатор Юрій Гриневич. За словами колег 48-річного директора Одеської студії мультиплікації, він помер раптово, його здоров'я "підкосило" за кілька днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?